Skip to content

Links Handige websites & andere tips

Hier vindt u handige websites om uw reis nog gemakkelijker te maken, tips voor leuke uitjes in de omgeving, maar ook links naar vrienden en bedrijfspartners in Nederland en daarbuiten.

De Waterlinieroute

www.nieuwehollandsewaterlinie.nl

Grenzend aan de Nieuwe Hollandse Waterlinie liggen veel prachtige landelijke plaatsen met een rijkdom aan gebouwen en buitenhuizen. De rivier de Vecht is hiervoor beroemd. Deze plaatsen zijn zeer de moeite waard om te bezoeken.

Fort aan de Klop

www.fortaandeklop.com

Fort aan de Klop (iets stroomafwaarts te vinden) is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een militaire verdedigingslinie uit de negentiende eeuw.

Bed & Breakfast.com

bed-en-breakfast.com

Een vakantiehuisje in Europa boeken.

Bed & Breakfast.nl

www.bed-en-breakfast.nl

Maak kennis met een kleine greep van diverse Bed en Breakfast locaties in Nederland!

Bed & Breakfast overzicht.nl

www.bedandbreakfastoverzicht.nl

Vind eenvoudig uw verblijf en boek rechtstreeks bij de eigenaar!

toerisme.nl

www.toerisme.nl

Nederland heeft ontzettend veel leuke uitjes, hier vindt u een overzicht met vele sugesties voor uw vakantie.

Slot Zuylen

www.slotzuylen.nl

Slot Zuylen is een van de oudste kastelen aan de Vecht, net buiten de stad Utrecht. Het Slot heeft een rijke familiegeschiedenis met invloedrijke bewoners, waarin sterke vrouwen, zoals schrijfster Belle van Zuylen, een prominente rol spelen. In Slot Zuylen ervaart u het dagelijks leven van de bewoners van het kasteel.

Pianist Gerard Vogel

www.gerardvogel.nl

De site van pianist Gerard Vogel (uw gastheer) en het Gerard Vogel Trio.

To The Point Design

www.tothepointdesign.nl

To The Point Design staat voor duidelijk en helder webdesign.

Wij richten ons op het verzorgen van websites voor midden- en kleinbedrijf, ook de website van Houseboat Harmony is door To The Point Design gemaakt.

Mayera Fotografie

www.mayera-fotografie.nl

Mayera Fotografie is een jong bedrijf met passie voor fotografie. Mooie en spontane foto’s staan hier voorop. Herinneringen en fijne momenten vastleggen, dat lijkt misschien nu niet belangrijk maar is later van onschatbare waarde!

Reclametotaal

www.reclametotaal.com

Alle reclame en decoratie onder één dak in Wijk bij Duurstede! The Touch Paint & Print verzorgt uw drukwerk, huisstijlen en logo’s.

Voor auto- of winkelbeletteringen, lichtbakken en andere reclameobjecten wendt u zich tot Heij Dekor Reclame & Decoratie.

Artiestenbureau artiestvooru.nl

artiestvooru.nl / artistenfuerdich.de / artystadlaciebie.pl

Zoekt u een pianist, accordeonist, troubadour of one-man band?  Muzikant gezocht… en gevonden!

U vindt het bij artiestvooru.nl: snel en eenvoudig uw favoriete muzikant of artiest boeken. Wij zijn actief in Nederland, Duitsland en Polen.

Agua Azul

www.agua-azul.nl

De website van het duo Agua Azul, zangeres Maybelline Broekhuijsen met pianist Gerard Vogel: jazz, bossa nova’s & samba’s.

 

Uitvaartmuziek

liveuitvaartmuziek.com

Muziek raakt en brengt degenen die achterblijven bij elkaar. Echte live muziek is in staat troost te bieden in de laatste momenten van het afscheid.  

U vindt op deze pagina professionele muzikanten die als geen ander weten hoe uw afscheid in te vullen: met respect en invoelingsvermogen.